Instruktørtider

Her kan du booke en tid til instruktion, både hvis du er nyt medlem eller hvis du allerede er medlem og gerne vil have nyt input eller lagt et træningsprogram. Du skal være medlem for at kunne booke instruktion.
Selve instruktionen er gratis og med i dit medlemskab.
Vi har afsat en time med en instruktør.

Er du nyt medlem, bliver du vist rundt i lokalerne, får en intro af maskinerne, får udleveret din nøgle­brik samt tilbudt et personligt træningsprogram. Derefter er du klar til at træne på egen hånd. Hvis du på et tidspunkt synes, at du har brug for lidt instruktion igen, så booker du bare en ny tid eller tager ned i centeret, når du på hjemmesiden kan se, at der er en instruktør på vagt. Du er altid velkommen til at spørge om hjælp.

Er du nuværende medlem og har brug noget inspiration eller du gerne vil have lagt et program, så møder du bare op, så klarer instruktøren resten.

Vælg Spinning eller Instruktør tider under "Ressourcer"

Vodskov Foreningsfitness

Brorsonsvej 3 . 9310 Vodskov