Bodytoning

Bodytoning er muskeltræning, styrke såvel som udholdenhed, med eller uden redskaber.

Vi træner med elastikker, exetube, små håndvægte, bodybar, rundstokke, kettlebell og på stepbænke samt egen vægt. Vi træner store såvel som små muskler med fokus på teknik.
Det handler ikke om at tage mange gentagelser, men at mestre teknikken. Hellere 4 gode gentagelser end 10 dårlige…
Ord som Goblet squat, Kettlebell swing, Push Press, Bænk-Pres, Row, Russian twist, Push up lyder forvirrende, men bare rolig, du får en grundig instruktion i alle øvelser.

En ting er sikkert, vi kommer til at svede og pulsen bliver høj.

Hvem kan træne bodytoning

Det kan raske motionister i alle aldre på alle niveauer – også nybegyndere.
Bodytoning er for både mænd og kvinder.

Fordele ved bodytoning

Du opbygger en stærk og trænet krop, hvilket betyder større velvære. Du oplever, du får mere energi - selvom træningen kan være hård. Grundformen og muskeludholdenhed forbedres og træningen kan øge fedtforbrænding og fedttab.

Hvornår træner vi

Onsdag kl. 17.00-18.00 og lørdag kl. 08.30-10.00 i stemningssalen.
Der medbringes håndklæde og drikkedunk.

Hvordan/hvornår/pris

Gå på hjemmesiden og opret medlemsprofil og vælg efterfølgende bodytoning for at betale.

Vi starter 01. februar til 31. maj 2019. Perioden koster 400,- kroner.

Eksisterende medlemmer i foreningen kan deltage på deres gældende medlemskab.

Med sportslig hilsen
Vodskov foreningsfitness