Fitnesscenteret

I vores fitnesscenter kan du styrke eller genoptræne alle kroppens muskelgrupper, vores maskiner er nye og moderne. Der er mulighed for at bestille en introtime med én af vores instruktørere. Derudover er der mulighed for gratis at få lagt en helt personlig træningsplan med individuelle øvelser, der kun er tilpasset dig og dine behov.

I fitnesscentret er adgang for personer over 15 år.

 

Styrketræning

Hos Vodskov Foreningsfitness kan du styrketræne alle muskelgrupper med både frivægte og maskiner, som kan indstilles præcis til dig, hvilket sikrer en effektiv og sikker træning. Hvis du styrketræner en eller to gange om ugen, får du en bedre holdning og muskler, knogler samt led bliver stærkere.

 

Kredsløbstræning

I vores kredsløbsafdeling har vi cross trainer, romaskiner, løbebånd og, cykler. 

Du forbrænder mange kalorier ved kredsløbs-/konditionstræning, samtidig med at du styrker hjerte, lunger og blodkar. Du frigiver en masse endorfiner (kroppens eget smertelindrende stof), hvilket giver velvære. Sammen med en afbalanceret kost er konditionstræning utrolig effektiv i forbindelse med vægttab.

Vore uddannede instruktører kan råde og vejlede dig. Vores mål er, at alle, uanset alder, køn, trænet eller utrænet, skal føle sig velkomne. Vi bestræber os på, at give dig kyndige råd og vejledning, så du får størst muligt udbytte af din træning.