Hvad er Vodskov Foreningsfitness

Foreningsfitness er en helt ny forening ledet af frivillige med selvstændig bestyrelse og økonomi.

Foreningen drives af frivillige ledere og instruktører, hvilket betyder at du som medlem har medindflydelse.

Vodskov Foreningsfitness åbnede 1. oktober 2013, hvor vi stod klar med instruktører der alle har gennemgået en uddannelse hos Forenings Fitness, først i lejede lokaler på Følfodvej og senere i helt nye lokaler i forbindelse med udvidelsen Vodskov Hallen.

Til at starte med vil der være mulighed for forskellige former for fitness, samt indoor cycling, med tiden vil der være mulighed for at der kan komme flere holdaktiviteter til.

Centeret kan tilbyde dig mange træningsformer uanset om du ønsker at tabe dig, stramme op eller bare komme i bedre form.

Vodskov Foreningsfitness er altså en ny forening i Vodskov, som er uafhængig af de andre foreninger i Vodskov. I kan læse mere om vores mål i vedtægterne.

Vi håber, at du har lyst til at komme og være med :-)

Du kan læse mere om Forenings Fitness her:

Foreningsfitness logo